WATT fietsen

Een mix tussen old-school, hip en modern; dat zijn de e-bikes van WATT. De elektrische fietsen van dit Nederlandse merk zijn échte urban rides. De collectie e-bikes heeft een retro design dat tot in de puntjes is afgewerkt. De elektrische motor vind je in het achterwiel en geeft een krachtige ondersteuning tijdens het fietsen. De aandrijving vindt plaats via een snelheidssensor bij je trapas. De motor heeft 5 verschillende ondersteuningsniveau ’s en biedt ondersteuning tot 25 km/u. 

WATT heeft op het moment drie modellen:


De WATT New York is de eerste e-bike die WATT gemaakt heeft. Nu, een aantal generaties verder, doet deze fiets het nog steeds goed in prijs-kwaliteit verhouding. Kenmerkend zijn de schijfremmen en het geïntegreerde voorlicht voor een vriendelijke prijs.De WATT Boston biedt een retro look en feel. Het bruine zadel gecombineerd met de bruine handvatten benadrukken dit. De brede banden en het hogere, bredere stuur maken dat dit de meest comfortabele WATT in de collectie is. De WATT Boston is beschikbaar in een heren- en een damesmodel.
De WATT Brooklyn is het meest luxe model in de WATT series. Deze fiets is uitgerust een met een carbon riemaandrijving en het grote display is volledig in het stuur geïntegreerd. Het geïntegreerde voor- en achterlicht passen helemaal bij de luxe uitstraling van de WATT Brooklyn.
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram